L’OBJET SINGULIER

L’OBJET SINGULIER, een jongedame met een passie voor mode.

Van kinds af aan kreeg Lieselot de modemicroben mee. Haar vrije tijd vult ze in met styling opdrachten en studeert ze communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent. Haar grootste droom is, werk vinden in de mode-industrie.

L’OBJET SINGULIER

L’OBJET SINGULIER is een term uit de psychoanalyse en staat voor het zoeken naar een eigen stijl en invulling van je persoonlijkheid. We zijn steeds op zoek naar iets, maar we kunnen het niet invullen. Het is dan ook de drang om te zoeken en creatief bezig te zijn, die gecorreleerd is aan het niet vinden van datgene wat je zoekt. Het drijft mij om steeds verder te zoeken naar datgene wat ontbreekt.

Denk bijvoorbeeld aan kunst of de x-factor. De ene ziet of voelt het, de andere niet. Dit maakt dat iedereen een singuliere zoektocht voert om te komen tot een eigen invulling van wat die leegte opvult. Bij mezelf is dit mode, wat mijn drijfveer en zoektocht binnen de modewereld verklaart. Deze blog is dan ook een relaas van die zoektocht en biedt een kritische blik op de modewereld.

Contact

Heb je een prangende vraag ? Wil je graag samenwerken?
Contacteer: lieselot@lobjetsingulier.be