BESTEL VANAF NU ONLINE BIJ JULIA JUNE.

img-2-org

Op-en-top Belgisch
Rustig vanuit je luie zetel nieuwe items aankopen? Dit kan vanaf nu ook bij het eigenzinnige Belgische modelabel Julia June. Na vier jaar wachten is het eindelijk zover!

Eerder dit jaar werd nog bekendgemaakt dat Julia June voor hun SS16 collectie ging samenwerken met Lauren Wasser, een Amerikaans model met een beenprothese. Het model past volledig bij de visie van het bedrijf, ‘intrigerend, onconventioneel, rebels en op-en-top vrouwelijk’. Julia June zocht een sterke vrouw voor hun campagne en dit mag wel gezegd worden van Lauren Wasser.

Amper een maand later komt Julia June met een gloednieuwe webshop, waar je de lente en zomercollectie kan spotten & kopen! De prints zijn weer helemaal in deze zomer, maar voor wie het liever sober/clean houdt kan er ook zijn gading vinden, voor ieder wat wils.

Lieselot Wille (visual merchandiser bij Julia June): ‘Ikzelf heb de Waneta trui in het wit met de zwarte wijde broek, deze twee stuks gecombineerdĀ zijn helemaal mijn ding.’

Ik heb alvast een selectie gemaakt van mijn lievelingsoutfits, en ja ik kies het liever sober. Welke zijn jouw lievelingsitems?


Kisses, Lieselot Luykx

– L’OBJET SINGULIER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Required Fields.
Your email will not be published.