L’OBJET SINGULIER

LOBJETSINGULIER_zpse2b07e19

“Nog een modeblog?”

Ja… en nee. Wij pakken het wat anders aan.
Want ondertussen merkte je al op dat we helemaal in het Nederlands schrijven. Jeej!
Maar wat hebben we nog meer voor je in petto?

L’OBJET SINGULIER?

Laat ons beginnen bij het begin. De blog, L’OBJET SINGULIER.
Die naam komt uit de psychoanalyse en is in het kort: het zoeken naar een eigen stijl en invulling van je persoonlijkheid.
Je bent steeds op zoek naar iets, maar je kan het niet invullen. Daarom ga je op een singuliere zoektocht, naar een eigen invulling voor die leegte. Bij mezelf is deze invulling mode. In mijn blog neem ik je dan ook mee doorheen mijn zoektocht. En richt ik een kritische blik op de modewereld.

WAT GAAN WE NU EIGENLIJK DOEN?

Volgende thema’s snijden we aan op onze blog:
STYLING / SCOUTING / STREETSTYLE / BELGISCHE ONTWERPERS / MANNEN / SUBJECTIEF / TWEEDEHANDS / HOTSPOTS

STYLING & SCOUTING

We trekken de straat op. Mooie vrouwen en mannen ontgaan ons oog niet. We scouten hen op straat en hen ontpoppen tot modellen. Wie weet spotten we jou?!
We trommelen een fotograaf en make-upartiest op. Voor de styling zorgen we uiteraard zelf. Door de shoots geven wij de modellen een uitgebreid portfolio.

Wil je graag meewerken aan een shoot? Laat het ons weten via lieselot@lobjetsingulier.be en ines@lobjetsingulier.be.

STREETSTYLE

Deze streetstyle-formule is alom bekend. Daarom geven we er een eigen twist aan. Wie wil er nu niet in de kleerkast van gespotte fashionistas kijken? Wij gaan in hun kleerkast rondsnuffelen voor jou.

BELGISCHE ONTWERPERS

Opkomend Belgisch modetalent staat nog niet genoeg in de schijnwerpers. Daar brengen wij verandering in. We geven je telkens een Belgische modeontwerper mee. Jong of oud, opkomend of vaste waarde. Elk Belgisch talent verdient een plaats in onze schijnwerpers.

MANNEN

Mannen worden volgens ons zwaar verwaarloosd. We hebben het dan niet over mannen in een liefdesrelatie, maar over mannenmode. Het woord alleen klinkt al oubollig. Veranderen vinden wij. Bij ons vind je regelmatig mannenmode terug.

SUBJECTIEF

You either love it, or you hate it. Daarom geven wij ook onze blik op de huidige modewereld. We bespreken collecties, designers en nieuwtjes. Positief of minder positief.

TWEEDEHANDS

In de huidige economische tijden is tweedehands shoppen voor sommigen een must. Voor ons blijft het gewoon leuk om tweedehands treasures te ontdekken. Wij leggen dan ook een grote focus op dit thema. We zoeken niet alleen tweedehandsshops, we gaan ook op zoek naar tweedehandsshoppers.

Scoor jij regelmatig tweedehandskledij en -accessoires? Laat het ons weten via lieselot@lobjetsingulier.be en ines@lobjetsingulier.be. Misschien komen wij binnenkort langs bij jou!

HOTSPOTS

Die verborgen schatten van winkels, die zetten we voor jou op een rijtje. Ga je een dagje naar Antwerpen of toch maar shoppen in Hasselt? Bekijk dan zeker onze hotspots voor je vertrekt.

Tot snel?
Lieselot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Required Fields.
Your email will not be published.