TEVA & KJOBENHAVN

han-kjobenhavn-teva-sandals-1

Nog op zoek naar de perfecte sandaal voor je zomerlook compleet te maken?

Goed nieuws!

Teva en het toonaangevende mannenmodemerk Han Kjobenhavn hebben een nieuwe collectie ontworpen, Joepie!

Het merk Teva staat je allicht bekend als die ‘foute sandaal’ die men moest hebben als je op kamp ging met de jeugdbeweging. Vorige zomer ontpopte het zich tot een hippe it-schoen die comfort moeiteloos combineerde met een mooi, strak design. Iedere fashionlover wou de Teva’s in haar/zijn schoenenkast. Als je door je feed van Instagram ging, zag je telkens weer een foto verschijnen met als hashtag #teva.

In 2008 ontstond het merk Han Kjobenhavn die werd opgericht door Tim en Jannik. Hun doelstelling is om producten op de markt te brengen die van hoge kwaliteit zijn en die men kan kopen voor een aanvaardbare prijs. Hun eerste collectie bestond uit brillen en zonnebrillen maar ze evolueerden snel tot het ontwikkelen van kledij. Han Kjobenhavn heeft eigen winkels in New York, Parijs en Kopenhagen en wordt ook verdeeld door high end retailers.

De samenwerking kwam tot stand nadat Teva, Han Kjobenhavn ondersteunde tijdens hun meest recente Copenhagen Fashion Week show. Met als resultaat, een schoenencollectie die het wereldberoemde Deens design belichaamt en de merkwaarden van Teva weerspiegelt.

Stijlvol, minimalistisch met een monochrome kleurenpallet, plat of met een plateauzool,… Kortom een Teva voor elke modieuze vrouw die van comfort houdt.

Ik kan al niet meer wachten tot 19 mei!

Mijn favo (ook in het wit):

Ook leuk te combineren met een tof sokje:
– http://bit.ly/1XqK4Ft
– http://bit.ly/1R1No2d
– http://bit.ly/1XqKeww

Fijn weekend,
Lieselot xxx

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Required Fields.
Your email will not be published.